Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Återkomsten

28 augusti, 2018 @ 19:00 - 21:00 Olympiateatern 260$

Sista tisdagen i Augusti. Olympiateaterns scen.
Ett antal av Sveriges mest beresta trollkonstnärer återvänder till Sverige för att smida nya ränker.

Håkan Berg med uggla
Gästartist i Augusti är Håkan Berg från Viksjöfors. Håkans karriär började med trolleri, men kom snart att handla om att spela olika komiska karaktärer på nöjeskrogar, TV-shower, företagsevent och turnerande enmans-shower. En av de mest långlivade karaktärerna var en “klumpig trollkarl”, men till slut tröttnade Håkan på att aldrig få visa sina egentliga färdigheter, så karaktären pensionerades och något nytt började skapas – en ny slags komisk magi där både trolleriet och humorn håller lika hög nivå, där de två komponenterna i hybriden inte drar ifrån, utan multiplicerar.
Från den punkten exploderade Håkan ut på den internationella scenen. Först blev han Svensk Mästare i trolleri, sen Bronsmedaljvinnare vid magi-världsmästerskapen FISM 2015. Därefter har det varit mängder med engagemang i bl.a. Hollywood, Kina… och nu senast i det amerikanska TV-programmet “Penn & Teller: Fool Us”. Och nu när han har återvänt till Sverige igen, så gästar han naturligtvis Mystique.

Fyra trollkonstnärer
De besynnerliga herrarna i Mystique har också fått sitt internationella elddop. En kort videosnutt från vårens föreställningar råkade hamna inför ögonen på Jack Goldfinger, artistbokare för The Magic Castle i Hollywood. Så i Juni flög ensemblen till Hollywood för att göra 21 föreställningar under sommaren. Reaktionerna var positiva, allt från “vi har aldrig sett något liknande” till “det här är den bästa show jag sett någonsin”. Men nu har ensemblen återkommit till Sverige igen, med uppumpat självförtroende, maxat ego och rejält blodad tand. På frågan om experimentet ska fortsätta blev det ett rungande “JA!”.
Äventyret Mystique kommer nu in på dess andra år.

Vi passar även på att uppdatera våra förutsättningar genom att flytta till Olympiateatern.

Mystique är en experimentell magishow – varje månad skapar ensemblen (Tom Stone, Martin Hansson, Leif Olberius & John-Henry Larsson) en splitter ny magishow i två akter och kryddar den med gästinslag av favoritartister som flygs in från Europa. Föreställningen spelas en gång, pensioneras direkt därefter, varpå skapandet av nästa föreställning påbörjas. Varje föreställning blir nära, lustfylld och full av nerv.

Biljettpris vid förhandsköp: 260 kr.
Efter kl. 16 aktuell showtisdag kan biljett endast, i den mån plats finns, köpas i dörren: 300 kr.

OBS! Ny adress: Olympiateatern, Västmannagatan 56, 113 25 Stockholm

Med reservation för ändringar.

Information: Köpvillkor

Detaljer

Datum:
28 augusti, 2018
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
260$
Evenemang Kategori:

Arrangör

Stockholm Magic
Telefon:
+46 703095168
Epost:
info@mystique.nu

Plats

Olympiateatern
Västmannagatan 56
Stockholm, 113 25 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.