Coronasituationen

Pga att vi alla behöver ta vårt ansvar i att hålla en viss fysisk separation mellan människor, så är det med tungt hjärta som vi ställer in och flyttar på följande föreställningar. Biljettkostnader återbetalas givetvis.

Föreställningen 1882 med Sylvia Sceptre som skulle spelats den 31 Mars ställs in och kommer istället spelas i höst när pandemin har lagt sig. Ingen annan föreställning ges i dess ställe.

Hjärnspöken, vårt gästspel på Uppsala Magic & Comedy-festivalen den 18 April ställs in.

Föreställningen Vardagsbestyr med Sergio Starman flyttas också till hösten – det är dock möjligt att vi spelar en annan föreställning på det datumet, 28 April. Vi kommer bestämma det när vi vet vad rekommendationerna för April är.

Föreställningen Humbug med Dani DaOrtiz ställs också in, och kan förhoppningsvis flyttas till hösten – Dani är populär så det är svårt att säga om han kan bokas när vi önskar.

När det gäller övriga föreställningar kommer vi 3-4 veckor innan respektive event kolla upp vad Folkhälsomyndighetens rekommendationer är och följa dem.

Denna sida kommer löpande uppdateras med mer information.

Skulle du få akut Mystique-abstinens, så kan du göra ett återbesök till förra årets julkalender, eller titta på våra märkliga nummer på Youtube.

Top