Coronasituationen

Uppdatering (22 September, 2021):
Vi kommer göra en julshow i December! Årets enda föreställning!

Uppdatering (28 Juli, 2021):
På grund av pandemiläget, så är det osäkert om vi kan spela under höstsäsongen 2021.

Uppdatering (12 Februari, 2021):
Pga Folkhälsomyndighetens rekommendationer så ställs hela vårsäsongen 2021 in.

Uppdatering (1 December, 2020):
Pga den ökade smittspridningen har vi ställt in både November och Decemberföreställningarna. Just nu är det oklart när Mystique kan fortsätta.

Uppdatering (1 September, 2020):
Under Hösten 2020 bestämmer vi månad för månad om vi kan köra föreställningen eller inte, med utgångspunkt från Folkhälsomyndighetens statistik och råd.
Istället för att, som innan, göra en 2-akters föreställning för en publik på 100 personer, så blir det istället en 1-akts föreställning inför en begränsad publik på 42 personer (så det blir, inklusive ensemble, totalt 50 pers) så att alla kan hålla avstånd.
Alla biljettköpare uppmanas att kontrollera sin temperatur och sitt allmänna hälsotillstånd innan de åker hemifrån, samt att det finns gott om handsprit i teaterfoajen.
Även om vi alla tar riskerna på allvar, och vidtar försiktighetsåtgärder, så känner vi ändå att vi kan bibehålla en normalitet på teatern, som vi sen glatt förstör med våra aparta och besynnerliga skådenummer.
Du är välkommen!

Ursprunglig post följer:


Pga att vi alla behöver ta vårt ansvar i att hålla en viss fysisk separation mellan människor, så är det med tungt hjärta som vi ställer in och flyttar på följande föreställningar.

Föreställningen 1882 med Sylvia Sceptre som skulle spelats den 31 Mars ställs in och kommer istället spelas i höst när pandemin har lagt sig. Ingen annan föreställning ges i dess ställe.

Hjärnspöken, vårt gästspel på Uppsala Magic & Comedy-festivalen den 18 April ställs in.

Föreställningen Vardagsbestyr med Sergio Starman flyttas också till framtiden – det är dock möjligt att vi spelar en annan föreställning på det datumet, 28 April. Vi kommer bestämma det när vi vet vad rekommendationerna för April är.

Föreställningen Humbug med Dani DaOrtiz ställs också in, och kan förhoppningsvis flyttas till hösten – Dani är populär så det är svårt att säga om han kan bokas när vi önskar.

När det gäller övriga föreställningar kommer vi 3-4 veckor innan respektive event kolla upp vad Folkhälsomyndighetens rekommendationer är och följa dem.

Denna sida kommer löpande uppdateras med mer information.

Skulle du få akut Mystique-abstinens, så kan du titta på våra märkliga nummer på Youtube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.