Tom Stone soloshow

Uppsala Magic & Comedy 2018

Johan Ståhl är en vän till Stockholm Magic och en ivrig påhejare när det gäller utmaningen att varje månad skapa en splitter ny föreställning till Mystique. Johan Ståhl är även initiativtagaren och grundaren till Uppsala Magic and Comedy festivalen som de senaste åren har arrangerats i Uppsala.
Det är därför inte helt överraskande att Johan Ståhl och Mystique har fäbläss för samma sorts gästartister.

Arkadia, vår gästartist i Mystique::Den Rostiga Trollstaven i September 2017 kan man i April se göra fantastiska gatushower under Uppsalafestivalen.

David Persson, vår gästartist i Februari, i föreställningen Mystique::Ett Opassande Jobb kommer i April vara en av stjärnorna i Uppsalafestivalens stora invigningsshow.

Alana Mohlmann från Tyskland som är med i vår säsongsavslutningsshow Mystique::Bakom Dimridån i Maj, är med i hela två olika shower under Uppsalafestivalen i April;galashowen samt en closeup-gala.

Dessutom kommer vår egen Tom Stone att ha premiär på en splitter ny enmansföreställning med titeln “Häpnadens Anatomi“, som spelas under Uppsalafestivalen på Upplandsmuseet.

Detta är bara ett pyttelitet axplock av allt spännande som sker i slutet av April. Kolla in vilket maxat program det är! Massor av humor, massor av trolleri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.