Resan Bort

Medlemmarna i Stockholm Magic gör fler saker än bara Mystique. Var och en har sina egna soloprojekt. Martin Hansson kör egna shower parallellt med att vidareutbilda sig. Tom Stone skriver böcker och föreläser om trolleri… alla har mer än en sträng på sin lyra. Men den som har mest hektisk höst är Leif Olberius som på kort tid har tre olika premiärer! Dels med Mystique, dels en ny föreställning till kryssningsfartyg… samt att han den 21 September har premiär på “Resan Bort“, en experimentell magiteaterföreställning.

Resan bort är en föreställning om när verkligheten börjar mjukna i kanterna. När tillvarons absurditeter tar över och ens egen spegelbild ger upp och åker på semester är det kanske lika bra att packa och åka efter.

Resan bort är en fortsättning på Leifs tidigare experiment “Förlorad Plats” från förra året, vilket var en trolleriteaterföreställning om en åldrande artists återblick på sin karriär, på förluster gjorda i ett fascistiskt Europa, kampen med sitt eget samvete och passionen för sin konstform.

Biljetter skaffas via Kulturbiljetter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.